dejtingsajter för bönder medeltiden Killen i omklädningsrummet svarar när mobilen ringer – oväntade avslöjandet får mig att skratta högt

dejtingsajter norrland damer De allra bästa skämten är både roliga och kan bjuda på en tankeställare. Huruvida scenariot i den här historien har hänt på riktigt eller inte vet jag inte. Den har florerat på nätet under några år, men jag tycker att den är så bra att jag ville dela med mig av den igen!

nätdejting handikapp golf Plötsligt ringer en telefon i omklädningsrummet. En av männen tar upp den och svarar.

dejta som ensamstående mamma hjälp Mannen: Hallå?!

dejtingsida för fula personer Kvinnan: Hej hjärtat, det är jag. Är du med grabbarna? Stör jag?

dejtingsajt happypancake recension Alla i omklädningsrummet hör kvinnan eftersom mannen satt på högtalaren.

dejtingsajt 60 personer Mannen: Nej, du stör inte. Vi är på klubben!

dejtingsida unga jobb Kvinnan: Vad bra! Jag är på shoppingcentret och har hittat en jättefin väska. Den kostar egentligen 15 899 kronor, men det är rabatt så den kostar bara 9 995 kronor i dag! Kan jag köpa den?

dejta flera killar samtidigt viaplay Mannen: Det var ju ett jättebra pris, självklart ska du köpa den om du gillar den.

nätdejting tjejer youtube Kvinnan: Åh, tack älskling. Du är för himla söt! När jag ändå har dig på tråden så tänkte jag berätta att jag var förbi BMW lite tidigare idag, de skulle få in en otroligt snygg BMW i8. Det är en sån där som jag visade dig härom veckan.

dejtingsajter norrland results Mannen: Hur mycket begär de för den då?

nätdejting happy pancake recipe Kvinnan: 1,6 miljoner..

svenska dejting appar Mannen: Köp den om du vill, men då ska det ingå vinterhjul och en fri service också!

dejta deprimerad hjälp Kvinnan: Åh, tack hjärtat. Du är för himla snäll. Det var en grej till också, innan vi lägger på. Du vet det där huset vid vattnet som vi kollade på förra året? Det är till salu igen! Nu begär dom bara 8 miljoner – vad säger du?

dejta online gratis picnic Mannen: Tja, det är förvisso billigare än tidigare, men lägg 7,5 miljoner – då köper vi det på en gång. Skulle de tacka nej så ge dem 8 miljoner. Det är väl ett rätt okej pris ändå.

nätdejting första träffen nyköping Kvinnan: Då gör jag så. Vi ses hemma sedan, jag älskar dig!

muslimska dejtingsidor Mannen: Jag älskar dig också, hej då!

dejtingsidor äldre kvinnor dejting Mannen lägger på luren och de andra männen i omklädningsrummet står och stirrar på honom med stora ögon som om han var knäpp i huvudet. Till slut frågar mannen med ett stort leende på läpparna:

mysig dejt göteborg – Är det någon som vet vems telefon det här är?

metro dejtingsajter finland presentera sig på en dejtingsajt Någon stackare fick en jobbig eftermiddag när han kom hem den här dagen! DELA gärna om du fick dig ett skratt!

 
dejta i mobilen gratis