när höra av sig efter dejt Rolig historia: Allt går åt helvete när rektorn ska lära busige pojken en läxa

dejta hemma jönköping Som vuxen tror man ofta att man har övertaget i diskussioner mot barn. Det är liksom så det ska vara då man ju levt längre och vet mer om världen.

dejta kristen kille Lille Johnny brukade alltid vara sen till skolan. Han hade dessutom jämt en rejäl lögn som förklarade varför han inte hade kommit i tid.

date night outfit for guys Så en dag fick hans lärare nog av alla lögner och beklagade sig för skolans rektor. Rektorn sa då till läraren att nästa gång pojken var sen skulle hon skicka Johnny till honom. Han skulle nämligen berätta en lögn för pojken som var så stor att han aldrig mer skulle våga dra en egen lögn.

dejtingsajt ungdom online Nästa dag dök Johnny upp i klassen två timmar för sent.

dejting oskuld igen ”Jag var två timmar för tidig idag så jag hade lite tid för att gå och fiska i dammen på min väg till skolan. Jag fångade en 7 kilo tung öring och var tvungen att ta med den hem. Om jag inte rensade den och frös in den skulle min mamma ha blivit riktigt arg. Det är därför jag är så sen”, förklarade pojken.

nätdejting utan medlemskap okq8 Läraren tog omedelbart med honom till rektorns kontor och förklarade vad Johnny precis berättat.

nätdejting bästa sidan gravid Rektorn bad då Johnny att sitta ner och sedan berättade han om sin egen resa till skolan den dagen:

nätdejting bluff mo ”Nu ska du få höra en historia Johnny. Jag gick igenom parken på min väg till skolan idag när jag plötsligt hörde något bakom mig. När jag vände mig om stod där en gigantisk grizzlybjörn. Den var 7 meter hög och hade 15 centimeter långa huggtänder. Han tänkte äta upp mig Johnny! Men plötsligt kom en liten hund springande ur buskarna, hoppade upp och attackerade björnen. Hunden dödade grizzlyn och åt sedan upp hela björnen framför mina ögon. Vad säger du om det Johnny?”

dejta justin bieber spel ystad ”Jag vet”, svarade pojken lugnt. ”Det var min hund Fido. Det är den tredje björnen han äter upp den här veckan.”

dejta 4 månader webbkryss dejtingsajter högutbildade röstar DELA gärna om du skrattade, så att även dina vänner kan få en rolig stund!

Gilla så lyckas du med nätdejting Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!

 
date thereof definition